16 червня 2013

Тим, хто збирається поступати до магістратури!

ДО УВАГИ УСІХ СТУДЕНТІВ - ВИПУСКНИКІВ БАКАЛАВРАТКИ!

15 червня 2013

Международная летняя историко-политологическая школа в Святогорье!


Исторический факультет Донецкого национального университета, Профком студентов и студенческий Союз ДонНУ приглашают на V Международную святогорскую летнюю историко-политологическую школу.

Школа будет проходить с 28 июня по 4 июля 2013 г. в городе Святогорск по теме «Историческая политика: глобальные вызовы и региональные измерения», с участием студентов из высших учебных заведений Украины и России.

12 червня 2013

Структурні реформи в Донбасі - подіумна дискусія

В Донецьку в рамках проекту “Київський діалог” відбудеться публічна подіумна дискусія "Структурні реформи в Донбасі. Шанси та можливості для регіону після можливого підписання Угоди про асоціацію з ЄС".

Організатори проекту: Міжнародний Фонд “Відродження” та Генеральне консульство Федеративної Республіки Німеччина в м. Донецьк.

10 червня 2013

Енергетичні конфлікти та стратегія в Європі - Руський клуб

Русский клуб @ CPS: Энергетические конфликты и стратегия в Европе

У п'ятницю, 7 червня, в Центрі політологічних досліджень відбулась зустріч в рамках Руського клубу присвячена темі "Енергетичні конфлікти та стратегія в Європі". 

На зустрічі обговорювалися актуальні проблеми співробітництва ЄС та РФ на теренах енергетичного ринку та перспективи України в забезпеченні власної енергетичної безпеки.