23 липня 2013

Шановні студенти, є можливість прийняти участь у  літній школі, присвяченій історії Давній Греції у м. Салоніки.

Вимоги англійською мовою.

22 липня 2013

18 липня 2013

Оголошено відбір на "ІІІ Безпекову школу молодих лідерів"

Оголошено відбір на "ІІІ Безпекову школу молодих лідерів"
ВГО «Молодий Народний Рух» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні оголошує відбір учасників на «ІІІ Безпекову школу молодих лідерів», яка відбуватиметься 31 липня - 2 серпня 2013 року на Дніпропетровщині.
Організатори ставлять для себе за мету привернути увагу молоді щодо нових викликів, які постали перед світовою спільнотою та партнерства у сфері безпеки в Європі.

Участь у школі є безкоштовною. Організатори також забезпечують проїзд, проживання та харчування учасників.
Для участі у відборі до школи необхідно до 23-го липня надіслати есе на тему «Партнерство як ключ до безпеки в Європі» на адресу konkurs_mnr@ukr.net Роботи мають бути написані 12-м шрифтом Times New Roman, і по обсягу не перевищувати 1,5 сторінки. Вітаються додатки (копії фото, документів, статей, інше). 

У електронному листі та роботі також потрібно вказати ПІБ, дату народження, адресу, навчальний заклад, громадську організацію (якщо є), контактний телефон та e-mail конкурсанта. 

Участь у Школі можуть брати молоді люди віком від 17 до 23 років.

Переможці конкурсу будуть оголошені 24-го липня 2013 року та опубліковані на сайті Молодого Народного Руху www.mnr.org.ua

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту за телефоном: 0975102303 (Олексій Захарченко), е-mail: oleksiy.zakharchenko@gmail.com, а також слідкуйте за новинами на сайті МНР www.mnr.org.ua.

Сторінки події у соцмережах:
Вконтакте – http://vk.com/iiibezpekova_skola