03 липня 2014

Навчально-ознайомча практика, 1 курс, Литвиненко Анастасія

Доброго дня, шановні пані та панове!

Пропоную Вашій увазі власну роботу, виконану в рамках навчально-ознайомчої практики, а саме портфоліо, яке включає в себе резюме (загальну інформацію про автора, рівень освіти, досягнення на момент створення роботи та здобуті в процесі навчання навички) та есе з теми "Україна в системі сучасного геополітичного протистояння". 

Дана тема не лишила мене байдужою, так як я є, перш за все, громадянкою України і в своїй майбутній діяльності як спеціаліста в галузі міжнародних відносин маю на меті працювати на благо рідної держави та піднесення її авторитету на світовій арені, а також всіляко дбати про добробут українського народу. 

Вітаються коментарі та зауваження, покликані покращити портфоліо та надихнути на подальші творчі пошуки.

Робота доступна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/0B4P7ozJFMAR2SHpYV2d2UHY0Rnc/edit?usp=sharing

Дякую за увагу!

З повагою,
Литвиненко Анастасія.


02 липня 2014

1 курс, навчально-ознайомча практика

Шановні колеги!
Пропоную до вашої увагу мою роботу.
Тема ессе стосується ролі впливу Великобританії на зовнішню політику Австралії. Я сподіваюсь, що ви знайдете цю тему цікавою та актуальною, не дивлячись на те, що Австралія є доволі віддаленою від нашої з вами країни.
Я вирішила присвятити роботу саме цій темі тому, що вважаю ведення зовнішньої політики Австралії доволі успішною як країни, яка протягом тривалого часу розвивалась під впливом одного з найсильніших акторів на міжнародній арені - Великобританії.
Передчуваю, що критика буде прямою та відвертою. З нетерпінням чекаю на ваші коментарі!
З повагою, Юлія Кириленко.


https://docs.google.com/file/d/0B1fjmYfPo8Wkc0dweUZyakF6RUYyNE4wODNaUC1tZXNRU25J/edit




1 курс, навчально-ознайомча практика




Шановні колеги!


Хочу представити вам мою роботу, яку виконала у вигляді портфоліо протягом навчально-ознайомчої практики. Матеріали складаються з двох структурних елементів: резюме та аналітичного есе на тему «Міжнародне співробітництво у боротьбі зі злочинністю як захист миру та безпеки людства».
Дана тема є актуальна та цікава в рамках нашої спеціальності. Вона охоплює інтеграційні тенденції світового співтовариства, які породжують нову еру розвитку міжнародних відносин. Я вважаю, що проблема співробітництва у боротьбі зі злочинністю набуває загального значення і потребує рішучих дій для захисту миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.
Сподіваюся, що ви не залишитесь байдужими щодо проблеми стосовно цього питання та подальшого його обговорення. Дійте рішуче! Чекаю на ваші коментарі, зауваження та побажання.

З повагою,
Анастасія Браїлко

01 липня 2014

1 курс, навчально-ознайомча практика



      Шановні колеги!

      До вашої уваги  пропоную моє портфоліо, яке містить резюме та аналітичне есе на тему «Значення для України поглиблення дипломатичних та економічних відносин з західноафриканськими країнами».

      Чому саме така тема та саме цей регіон Землі був обраний мною, запитаєте ви? Однією з причин є  мій  інтерес до маловідомих регіонів.

      В свої роботі, я хочу вас зацікавити новим і маловідомим регіоном для економічної  та дипломатичної співпраці. Наша держава могла би отримати  вигоду  у багатьох аспектах при налагоджені зв’язку з цим регіоном.

      Крім цього, ви зможете ознайомитись з частиною моєї біографії (у роботі резюме), в якій зазначена Західна Африка, де я жила  протягом багатьох років, тому добре знайома з особливостями цього географічного регіону.
      Виходячи з цього, я пропоную вам, колеги, ознайомитися з моїми думками та пропозиціями.

       Чекаю на ваші коментарі, зауваження та рекомендації щодо цієї роботи. Впевнена, що вони допоможуть мені у майбутньому. Дякую за увагу.


З повагою, Агафонова Христина

https://drive.google.com/file/d/0B-rlzdkZA9Hsa1ZFck9HVEZoOWs/edit?usp=sharing