18 липня 2013

Оголошено відбір на "ІІІ Безпекову школу молодих лідерів"

Оголошено відбір на "ІІІ Безпекову школу молодих лідерів"
ВГО «Молодий Народний Рух» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні оголошує відбір учасників на «ІІІ Безпекову школу молодих лідерів», яка відбуватиметься 31 липня - 2 серпня 2013 року на Дніпропетровщині.
Організатори ставлять для себе за мету привернути увагу молоді щодо нових викликів, які постали перед світовою спільнотою та партнерства у сфері безпеки в Європі.

Участь у школі є безкоштовною. Організатори також забезпечують проїзд, проживання та харчування учасників.
Для участі у відборі до школи необхідно до 23-го липня надіслати есе на тему «Партнерство як ключ до безпеки в Європі» на адресу konkurs_mnr@ukr.net Роботи мають бути написані 12-м шрифтом Times New Roman, і по обсягу не перевищувати 1,5 сторінки. Вітаються додатки (копії фото, документів, статей, інше). 

У електронному листі та роботі також потрібно вказати ПІБ, дату народження, адресу, навчальний заклад, громадську організацію (якщо є), контактний телефон та e-mail конкурсанта. 

Участь у Школі можуть брати молоді люди віком від 17 до 23 років.

Переможці конкурсу будуть оголошені 24-го липня 2013 року та опубліковані на сайті Молодого Народного Руху www.mnr.org.ua

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проекту за телефоном: 0975102303 (Олексій Захарченко), е-mail: oleksiy.zakharchenko@gmail.com, а також слідкуйте за новинами на сайті МНР www.mnr.org.ua.

Сторінки події у соцмережах:
Вконтакте – http://vk.com/iiibezpekova_skola

Немає коментарів:

Дописати коментар