04 липня 2012

Концепція цього блогу

Вже декілька тижнів члени кафедри обговорювали концепцію цього блогу через "хмару" - в Google Docs. Тепер долучитись до цього мозкового штурму є у всіх зацікавлених - вже в процесі розбудови блогу.

Блог кафедри - це динамічна сторінка, яку наповнюють члени кафедри, студенти, аспіранти та випускники. На відміну від розділу про кафедру на сайті факультету, блог найбільш оперативно відображає новини кафедри, одним натисканням кнопки (простою відправкою електронного листа) авторизовані учасники блогу зможуть розміщувати на ньому пости.

На блозі можливо вести онлайн-мовлення з кафедральних заходів, відкритих лекцій - навіть проводити онлайн-заняття. Викладачі зможуть розміщувати свої статті, навчально-методичні матеріали, завдання і т.п. Аспіранти зможуть апробувати результати своєї науково-дослідної роботи, студенти - розміщувати творчі завдання, дізнаватися новини, випускники - ділитися досягненнями і т.п.

Будучи інтегрованим з соціальними мережами і сервісами Гугл, блог також зможе стати засобом активізації участі студентів у житті кафедри, залучення абітурієнтів та налагодження міжуніверситетських та міжнародних контактів.

Свої ідеї про цей блог можна додавати в коментарях нижче, або надсилати на е-пошту ir.dept.donnu@gmail.com.

1 коментар:

  1. Тут, доречі, можна також коментувати дизайн і функціональність блогу!

    ВідповістиВидалити