25 травня 2013

ДО УВАГИ МОЛОДИХ КОЛЕГ ТА КОЛЕЖАНОК!!!


Ігорю Ярославичу! Сергію!

Маю до Вас велике прохання. Цього року у нас на факультеті відбудеться Літній університет з американознавства. Ми були б більш, ніж вдячні, якщо б хтось з донецьких колег зголосився взяти участь.

З вдячністю,

Роман Калитчак



14-й Літній інститут з американознавства
“Політика США та американська зовнішня політика”
з 25 по 28 червня 2013 року
у Львівському національному університеті ім. Івана Франка

Посольство США в Україні оголошує конкурс для участі у 14-му Літньому інституті з американознавства за тематикою “Політика США та американська зовнішня політика” що проходитиме у Львівському національному університеті імені Івана Франка з 25 по 28 червня 2013 р. за підтримки Відділу преси, освіти і культури Посольства США. 
35 викладачів та науковців з вищих навчальних закладів України зможуть взяти участь у роботі інституту на основі відкритого конкурсу. 

Останній день подання заявок: 5 червня 2013 р.

Ця інтенсивна програма включає в себе лекції, семінари, дискусії, моделювання / рольову діяльність. Лекції та дискусії будуть проводитися американськими професорами і робочою мовою буде англійська мова. Програмою літнього інституту не передбачено обговорення питань методики викладання англійської мови та лінгвістики. 

Вимоги до кандидатів:
Програма Літнього інституту розрахована переважно на молодих викладачів вищих навчальних закладів, які мають як мінімум два роки викладацького досвіду та викладають суспільні науки та гуманітарні науки або розробляють курси з американських студій, що включають проблематику літнього інституту.
Вільне володіння англійською мовою.
Як взяти участь у програмі:

Заявка на участь складається з аплікаційної форми, рекомендаційного листа, та мотиваційного листа з описом курсу американознавства, який викладає або розробляє кандидат. 
Бланки анкет розміщені на веб сторінці Посольства США http://ukraine.usembassy.gov або електронною поштою за адресою ShyloLP@state.gov

Перевага буде надаватися кандидатам, які ще не брали участі в попередніх літніх школах з американознавства, що проходили за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Учасники будуть забезпечені проживанням та харчуванням під час проведення Літнього інституту.
Транспортні витрати на дорогу до Львова програмою не покриваються.
Реєстраційний внесок 50 гривень сплачується учасниками під час реєстрації у Львові

Заявки на участь прийматимуться до 5 червня 2013 р.
електронною поштою на адресу: ShyloLP@state.gov 

2 вкладених файлів — Завантажити всі вкладені файли  
amstudies-institute-2013-eng.pdfamstudies-institute-2013-eng.pdf
249КБ   Переглянути   Завантажити  
am-studies-2013-appl.pdfam-studies-2013-appl.pdf
153КБ   Переглянути   Завантажити  

Немає коментарів:

Дописати коментар