03 червня 2013

Літня школа «Етика лідерства у суспільному житті України»

Літня школа
«Етика лідерства у суспільному житті України»
17-22 липня 2013 року м. Київ
 
Мета Літньої Школи – поглиблене вивчення сутності сучасних політичних процесів в морально-етичному та духовному вимірах, формування науково-методичних навиків аналізу цих процесів та шляхів безпосередньої участі у вирішенні поточних і перспективних питань становлення, розвитку та реалізації демократичних засад суспільного життя.

Завдання Школи – при підготовці нової генерації політичних лідерів усіх суспільних рівнів, виховання сучасних якостей управління, та формування у них основ загальнолюдських цінностей і засадничих принципів відповідального ставлення до своїх обов’язків.

У Навчальній програмі Школи: семінари, тренінги, ділові ігри з питань політичної етики, основ політичної діяльності, психології лідерства і елітизму, самореалізації особи, діяльності місцевого самоврядування і верховної влади тощо.
Щоб стати учасником школи, потрібно заповнити та надіслатиреєстраційну анкету, на основі якої буде проведено конкурсний відбір.

Обов’язковою умовою участі в школі є добре володіння англійською мовою.
Останній термін подання анкети до 16 червня. 
Організаційний внесок для учасників 260 грн. 
Внесок оплачується на початку школи, після прибуття учасників.
Організатори забезпечують відібраним і запрошеним учасникам проживання та харчування, а також виготовлення матеріалів семінару.
Проїзд учасники оплачують самостійно.

Немає коментарів:

Дописати коментар