20 вересня 2013

Київський Безпековий Форум для Молоді - конкурс

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» оголошує конкурс есе для молодих фахівців  (23-35 років) на участь у 2-му Київському Безпековому Форумі для Молоді, який відбудеться 15-16 листопада 2013 року.

Київський Безпековий Форум для Молоді (КБФ–М) – ініціатива Фонду „Відкрий Україну”, яка має на меті створити платформу для обговорення молодими експертами з різних країн актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Основним завданням Форуму є посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку.

Форум для Молоді буде проведено у партнерстві із регіональним Представництвом Фонду Фрідріха Еберта в Україні, а також за підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Проект Фонду Маршала, США),Центру інформації та документації НАТО в Україні.

Детальніша інформація: http://openukraine.org/ua/news/706-konkurs-jese-dlya-molodih-fahivciv-na-uchasty-u-2-mu-kijivsykomu-bezpekovomu-forumi-dlya-molodi

Немає коментарів:

Дописати коментар