28 жовтня 2013

Студентів та молодих науковців запрошує Харків

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
ЗАПРОШУЄМО ВАС УЗЯТИ УЧАСТЬ У
ЩОРІЧНІЙ МІЖВУЗІВСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
СТУДЕНТІВ ТА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ
«УКРАЇНА І СВІТ: ПОЛІТИЧНІ, ЕКОНОМІЧНІ ТА КУЛЬТУРОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ»,
що відбудеться 22 листопада 2013 р. на базі факультету міжнародних відносин Інституту сходознавства і міжнародних відносин
«Харківський колегіум»


Робота конференції відбуватиметься за наступними секціями:

1.     Проблеми підготовки дипломатичних кадрів в Україні: історія, сучасний стан, перспективи розвитку.
2.     Міжнародні відносини: політика, історія, право.
3.     Інтеграційні процеси та зовнішньоекономічні зв’язки України: співпраця з ЄС та східними державами; економіка, менеджмент.
4.     Сходознавство і релігієзнавство.
5.     Методика викладання східних та європейських мов (науково-методичний семінар).
До участі в конференції запрошуються молоді вчені, аспіранти, здобувачі та студенти, які в своїх дослідженнях розглядають відповідні аспекти.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.
Організаційний внесок складає для студентів – 60 гр., для молодих вчених, аспірантів і здобувачів – 100 гр. За результатами конференції планується випуск двох збірників матеріалів конференції: окремо для студентів та окремо для молодих вчених, аспірантів і здобувачів. Вартість публікації входить в організаційний внесок.

Умови участі роботи в конференції:
До 10 листопада 2013 р. подати заявку учасника (бланк заявки подається нижче) та тези/статтю на електронну адресу Kh.collegium.konf@gmail.com. Назва файлів повинна бути написана латиною і містити прізвище учасника. Наприклад: Ivanov_tezy, Ivanov_zayavka. Для студентів обов’язковою умовою є також надсилання відсканованої копії рецензії наукового керівника, завіреної печаткою ВНЗ або відсканованої копії тез/статті з підписом наукового керівника. Тези/статті, оформлені без дотримання зазначених вимог, розглядатися не будуть. Усі надіслані наукові праці будуть перевірятися на плагіат і при наявності таких фактів не будуть прийматися.
До 15 листопада Оргкомітет повідомить про результати розгляду заявки і надішле підтвердження, а також, у разі необхідності, реквізити для оплати публікації у збірнику.
Витрати на проїзд, харчування та проживання здійснюються учасником конференції за власний рахунок або за кошти організації, яка його відряджає. Організаційний комітет надає сприяння у наданні житла на час проведення конференції у гуртожитку. Вартість одного місця – 40 гр./доба. У заявці про участь необхідно вказувати про потребу житла.

Вимоги до оформлення матеріалів:
Тези/статті приймаються українською, російською та англійською мовами.
У правому верхньому куті вказати ім'я та прізвище автора (курсив, 12 кегель), нижче вказати повну назву навчального закладу. Пропустивши один рядок, по центру вказати назву статті заголовними літерами (напівжирний, 14 кегель).
Обсяг тез – до 5 сторінок А4, обсяг статей – 8-12 сторінок А4.
Поля: верхнє, нижнє, праве – 15 мм, ліве – 20 мм.
Шрифт – Times New Roman, розмір – 14, міжрядковий інтервал – 1,5.
Абзац – 1,25 мм, вирівнювання – по ширині.
Формули подаються в окремому рядку, з відступом зліва 1 см, нумеруються послідовно арабськими цифрами в круглих дужках з правої сторони сторінки, з вирівнюванням по правому краю. Додаткові відступи перед і після формул не робляться.
Список літератури оформляється відповідно до вимог ВАК України і повинен містити не менше трьох найменувань. Джерела оформлюються без повторів, у порядку згадування в тексті. У тексті посилання на літературу робляться у квадратних дужках із вказуванням номеру джерела та сторінки у джерелі (наприклад: [3, с. 54]).
Статті повинні містити анотацію та ключові слова українською та англійською мовами.
Організатори залишають за собою право відбору й редагування тез/статей, не змінюючи їх істотного змісту.
Організаційний внесок має бути перерахований до дня початку конференції (після підтвердження Оргкомітетом прийняття заявки) або внесений у день конференції до бухгалтерії закладу.


Телефони для довідок:       097 789 11 16
                                              095 647 55 42 – Вікторія Миколаївна Науменко



Немає коментарів:

Дописати коментар