29 листопада 2012

Анонс: Міжнародна наукова конференція "Російсько-українські відносини: тенденції та перспективи розвитку"

5 грудня 2012 року з 11:00 до 13:00 в ауд. 38 історичного факультету відбудеться міжнародна наукова інтернет-конференція присвячена українсько-російським відносинам за наслідками президентських виборів в Російській Федерацій та парламентських виборів в Україні 2012 р. 

Дискусія має пройти між викладачами, аспірантами та студентами Донецького національного університету та Волгоградського державного університету.

Зокрема, планується обговорення стратегії розвитку двосторонніх відносин, сучасні проблемні питання та роль молоді у підтримці міждержавного діалогу. Доповідачами з боку ВолДУ виступлять: проф. зав. кафедри політології Панкратов С.А. та аспірант кафедри політології ВолДУ Вінокурова М.С. З боку ДонНУ із докладами планується виступ доц. кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики ДонНУ Темірова Ю.Т. та доц. кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики ДонНУ Богінської І.В.

З питань щодо участі в конференції звертатися до Каракуца Андрія Миколайовича, доц. кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики ДонНУ - karakoots@gmail.com, +38 (097) 656 66 75

Немає коментарів:

Дописати коментар