17 січня 2013

Стипендія Фондів Відкритого Суспільства з європейських студій

Фонди Відкритого Суспільства запрошують подавати заявки на отримання стипендій на навчання на програмах з європейських студій у 2013 – 2014 н.р.

Університети-партнери програми: Маастрихтський університет та Аархуський університет.


PEN SOCIETY FOUNDATIONS SCHOLARSHIPS IN EUROPEAN STUDIES 2013
Фонд Відкритого СуспільстваУніверситет Маастрихт таУніверситет Аархус (Данія) запрошують взяти учать у конкурсі на здобуття стипендій для навчання на магістерській програмі з Європейських студій

в університеті Маастрихт:

в університеті Аархус:
Зацікавлені в отриманні стипендії повинні мати добру попередню підготовку і вільно володіти англійською мовою.

УВАГА! Можна подавати документи одночасно на максимум дві із зазначеного вище переліку програм в університеті Маастрихт і університеті Аархус.

Стипендія для навчання в університеті Маастрихт надається терміном на 18 місяців, вона покриває вартість проживання і навчання у Маастрихті впродовж 12 місяців, витрати на стажування впродовж 6 місяців (необхідна частина магістерської програми), квиток до / з Маастрихта. По закінченні терміну стипендіати мають повернутися до країни походження.

Стипендія для навчання в університеті Аархус надається терміном на 24 місяці, вона покриває вартість проживання і навчання в Аархусі, квиток до / з Аархуса. По закінченні терміну стипендіати мають повернутися до країни походження.

Останній термін подачі документів – 4 лютого 2013.

Просимо уважно читати НАСТАНОВИ ДЛЯ АПЛІКАНТІВ. Заявки, оформлені неналежним чином, прийматися до розгляду не будуть.

Додаткова інформація - Любов Щітка (для всіх зацікавлених з м. Київ, Київської, Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей).

Інших зацікавлених просимо звертатися:
Центр "Освіта" у Дніпропетровську
Центр "Освіта" у Львові
Центр "Освіта" в Одесі
Центр "Освіта" у Харкові

Немає коментарів:

Дописати коментар