15 лютого 2013

Тенденції розвитку сучасної системи міжнародних відносин - конференція

Кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики Маріупольського державного університету та Центр гендерних досліджень і освіти МДУ запрошують взяти участь в роботі Інтернет-конференції "Тенденції розвитку сучасної системи міжнародних відносин та світового політичного процесу".

Особлива увага студентам бакалаврату! Термін подачі тез матеріалів: до 15 березня 2013 р.

МАРІУПОЛЬСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІСТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
КАФЕДРА МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН ТА ЗОВНІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ
ЦЕНТР ГЕНДЕРНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І ОСВІТИ МДУ

Інформаційний лист
Запрошуємо Вас взяти участь в роботі Інтернет-конференції «Тенденції розвитку сучасної системи міжнародних відносин та світового політичного процесу»

Термін проведення: 29 березня 2013 р.

НАПРЯМКИ РОБОТИ:
1.                  Процеси регіоналізації та глобалізації як тенденція сучасного світового розвитку.
2.                  Зовнішня політика України на сучасному етапі.
3.                  Геополітична думка та геостратегічні процеси в ХХІ ст.
4.                  Зовнішня політика держав світу в умовах глобалізації.
5.                  Національна ідентичність: проблеми збереження та трансформації.
6.                  Трансформація політичних систем держав світу в контексті глобалізації.
7.                  Гендер в міжнародних відносинах.

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.
Тези виступів буде розміщено на сайті http://www.istfak.org.ua у розділі «Науково-практичні конференції» та надруковані у науковому збірнику до початку конференції.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ:
Матеріали подаються на комп'ютерному диску CD-R, DVD-R у форматі Microsoft Word (doc.) разом із роздрукованим примірником, або в електронному варіанті. Обов`язково надсилати заявку на участь у конференції разом з текстом доповіді або зареєструватися в онлайн-режимі на сайті конференції http://www.istfak.org.ua
Розміри полів: ліве - 2 см, праве - 1 см, верхнє - 2 см, нижнє - 2 см. Шрифт – Times New Roman - 12. Міжрядковий інтервал — 1. Максимальний обсяг матеріалу: 3 сторінки (зі списком літератури).
Список використаних джерел розміщується наприкінці матеріалу в алфавітному порядку та має бути оформлений у відповідності до вимог ВАК (ДСТУ ГОСТ 7.1:2006) Посилання в тексті наводяться у квадратних дужках [1, с. 6].
Матеріали подаються за адресою: 87556, пр. Будівельників, 129, МДУ, кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики, оргкомітет Інтернет-конференції.
Е-mail: kafmvzp@ukr.net
Контактний телефон: (0629) 52-99-47, Булик Максим Володимирович, Свєтлакова Марія Андріївна.
Термін подачі тез матеріалів: до 15 березня 2013 р.
Організаційний внесок учасників конференції складе 90 грн., який необхідно переказати за наступними реквізитами: Маріупольський держаний університет. Розрахунковий рахунок: 31256272210081. Банк одержувача: УДКСУ у Донецькій обл. м. Маріуполь. МФО 834016. Код ЗКПО 26593428. Призначення платежу – організаційний внесок за участь у Інтернет-конференції (обов'язково вказати своє прізвище та ініціали).
Персональне запрошення буде надіслано після отримання заявки на участь, тез матеріалів. Скановане зображення квитанції за оплату організаційного внеску необхідно відіслати на електронну адресу оргкомітету до початку конференції.
З матеріалами Інтернет-конференції «Тенденції розвитку сучасної системи міжнародних відносин та світового політичного процесу», що відбулася у 2012 р. можна ознайомитися на веб-сайті: http://istfak.org.ua.


ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ У РОБОТІ КОНФЕРЕНЦІЇ

Прізвище, ім’я, по-батькові

Спеціальність (Кафедра)

Курс (Посада)

Науковий керівник

Університет

Країна, область

Поштова адреса

e-mail

Телефони

Назва доповіді


Дата                                                                                                                                           Підпис



ПРИКЛАД ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ МАТЕРІАЛІВ

УДК 329.055.3(495)“1974/2010”(045)

Відносини України та Китаю на сучасному етапі

Іваненко Г. І., студента ІІІ курсу спеціальності “Міжнародні відносини” Маріупольського державного університету

Текст тез…

Список використаних джерел
1.      Микола Азаров: Україна та Китай мають невичерпний потенціал співробітництва [Електронний ресурс]. — Режим доступу : http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=243644898&cat_id=243311332.
2.      Симоненко Р. Міжнародне утвердження України / Р. Симоненко // Політика і час. — 1995. — № 8.— С. 57—65.
3.      Haddick R. This Week at War: China Backs Down for Now [Електронний ресурс] / R. Haddick. — Foreign Policy. — 2010. — October 15. — Режим доступу : http://www.foreignpolicy.com/articles/2010/10/15/this_week_at_war_china_backs_down_for_now.
4.     

Немає коментарів:

Дописати коментар