19 лютого 2013

Про дистанційну освіту: пропозиція.

Шановні колеги та колежанки. в контексті сьогоднішнього ректорату, прозиція від нашої випускниці

Певен, що варто звернути увагу


Послуги відеконференцзвязку для ВНЗ та молодих вчених
Міжнародна компанія TrueConfзапрошує вищі навчальні заклади, інститути громадянського суспільства, представників неурядових та громадських організацій, лідерів молодіжного руху, представників ЗМІ та вчених ознайомитись із некомерційними ліцензіями на використання сервісу відеоконференцзв’язку.
Увесь світ вже давно використовує відеозв’язок для вирішення організаційних питань, робочих нарад, тренінгів, вебінарів, дистанційного навчання студентів, проведення віртуальних подорожей на провідні компанії, таких як NASA, Google, Microsoft, FedEx, HumanRightsWatch та спілкування із видатними діячами сьогодення  різних сфер діяльності.
У нас діє особлива пропозиція на базі сервісу TrueConfOnline – спонсорське забезпечення відеоконференцзв’язком. Дані ліцензії були введені з метою розвитку та популяризації технологій відеоконференцзв’язку на території СНДта Заходу.
Для ВНЗ та молодих вчених будь-яких сфер діяльності, ми надаємо некомерційну ліцензію на проведення особистих нарад та консультацій, які стосуються науково-дослідницької діяльності, як на території СНД, так і всього світу.
Для ЗМІ,ми пропонуємо сервіс TrueConfOnline для використання або порівняльного тестування.
Для НУО, ми надаємо ліцензії для он-лайн висвітлення та організації суспільно важливих проектів, які спрямовані на розвиток громадянської активності (конференції, семінари, вебінари), проведення заходів присвячених дистанційній освіті студентів та аспірантів, людей з обмеженими можливостями, а також проведення віртуальних подорожей (VirtualTrips).
Якщо Ви працюєте в цілях інформування, розвитку, трансформації суспільства та кращого позиціонування України в сфері міжнародної спільноти і Вам потрібний відеозв’язок, звертайтесь до нас! Наші спеціалісти активують для Вас послугу«Захід»для проведення одного сеансу відеозвязку до 120 учасників або корпоративну групу для 10 користувачів на сервісі TrueConfOnline.
Сервіс працює через Інтернет на ОС Windows, OSX, iOSі Android. Групові конференції поки можливі лише під ОС Windows, але ми над цим працюємо.
За додатковою інформацією  та з приводу надання ліцензії звертайтесь:
Поштова скринька: pr@trueconf.ru



Немає коментарів:

Дописати коментар