11 вересня 2012

Конкурс серед молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форумі для Молоді

Фонд "Відкрий Україну" оголошує конкурс есе для молодих фахівців на участь у І Київському Безпековому Форумі для Молоді, який відбудеться 23-24 листопада 2012 року.

Київський Безпековий Форум для Молоді (КБФ–М) – це нова ініціатива Фонду "Відкрий Україну", яка має на меті створити платформу для обговорення молодими експертами з різних країн актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Основним завданням Форуму є посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку.

Форум для Молоді буде проведено у партнерстві із регіональним Представництвом Фонду Фрідріха Еберта в Україні, а також за підтримки Чорноморського трасту регіонального співробітництва (Проект Фонду Маршала, США),Центру інформації та документації НАТО в Україні та Женевського центру демократичного контролю над збройними силами (Швейцарія).

Темою цьогорічного Форуму стане «Людський вимір безпеки у міжнародних відносинах». «Людська безпека» (або «Human security») є новим підходом до розуміння глобального рівня вразливості безпеки. Прихильники «людської безпеки» стверджують, на противагу традиційним уявленням міжнародної безпеки, що справжнім об’єктом міжнародної безпеки повинен бути індивід.

ТЕМИ ЕСЕ (на вибір):
1.    Human Security in International relations: making world a better place. / Людська безпека у міжнародних відносинах: вона зробить світ кращим?
2.    Increasing role of human security in international organizations: human security in NATO strategies. / Зростаюча роль людської безпеки в міжнародних організаціях: людська безпека в стратегіях НАТО.
3.    United Nations – a friend of human security. / ООН – товаришка людської безпеки.
4.    Food Security – the main issue for every human? / Продовольча безпека: в ТОПі актуальних питань?
5.    Human Security in Military Conflicts. / Важливість фактору «людської безпеки» під час військових конфліктів

Участь у Форумі відкриє молодим фахівцям можливість обговорити актуальні проблеми людської безпеки під час роботи міжнародної конференції, а також стати активним учасником семінарів і практичних занять, запланованих у програмі КБФ–М. Учасники також матимуть нагоду поспілкуватися з провідними експертами, практиками, аналітиками з різних країн, які спеціалізуються на питаннях «людської безпеки» в міжнародних відносинах.

Робочі мови Форуму – англійська, українська.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ:
До участі запрошуються студенти старших курсів, аспіранти, молодші наукові співробітники, представники молодіжних та громадських організацій, які цікавляться питаннями міжнародних відносин та зовнішньої політики, міжнародної безпеки та суміжних гуманітарних дисциплін. Для участі у конкурсі необхідно написати коротке дослідження у формі есе.

Обсяг роботи – до 6 000 знаків (з пробілами). Мова – англійська або українська. Один учасник може обрати одну тему і бути автором лише одного ece. Обов’язково слід окремим файлом вислати заповнену реєстраційну форму.

Роботи та реєстраційні форми слід надсилати на електронну адресу vo@openukraine.org (тема листа «КБФ–М»). Останній строк прийому текстів досліджень – 15 жовтня 2012 року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться після 1 листопада  2012 року.

Організатори компенсують витрати, пов’язані з приїздом та перебуванням під час Форуму для 35 переможців конкурсу.

За детальною інформацією можна звертатися до Вікторії Осіпович за електронною поштою vo@openukraine.org або за телефонами: +38(044)220-1840, +38(067)214-3462.

Немає коментарів:

Дописати коментар